La CUP demana que la sala de concerts de Can Solà sigui de gestió pública i per a les entitats

Guim Pros, durant la 'inauguració' de la Sala de Concerts

Música a Sant Cugat

Publicat el 23/mar/11 per Jaume Blanché

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) critica l'actual projecte de la sala de concerts de Can Solà i reclama que sigui un espai polivalent de creació per a les entitats i no un equipament d''explotació privada'. La formació independentista considera que si finalment es converteix en una discoteca, limitarà el seu ús a horaris 'ridículs', i demana que sigui de gestió pública.

La CUP ha fet un acte 'd'inauguració' simbòlic de l'equipament, segons ells, 'vista la fal·lera d'inauguracions de l'equip de govern d'espais inacabats i a correcuita'. En aquest context, la formació ha manifestat que s'haurien de reservar espais, per exemple, on els grups locals poguessin assajar i actuar, per així donar més vida al teixit cultural de la ciutat.

L'empresa Nublo Live, dedicada a la promoció musical, serà qui gestionarà la sala de concerts amb l'objectiu de convertir-la en una 'alternativa real i de qualitat a les sales de Barcelona, Terrassa i Sabadell', segons l'equip de govern. L'alcaldable de la CUP, Guim Pros, ha reclamat que la gestió de l'equipament sigui pública.


Guim Pros

Volem una gestió pública i propera a la ciutadania que faciliti un espai als professionals de la cultura santcugatencs.


La regidora de Joventut, Esther Salat, va comentar fa uns dies la possibilitat de fer algun acte puntual a la sala de concerts per Festa Major i que el setembre ja hi podria haver una programació estable a la sala.