The Risas i Dolly Society engeguen aquest divendres la 5a edició del 'Mou-te'

Música a Sant Cugat

Publicat el 7/abr/11 per Redacció

El Casal de Mira-sol acull aquest divendres la primera cita de la 5a edició del 'Mou-te'. Els protagonistes són dos joves grups santcugatencs, The Risas i, com a teloners, Dolly Society. El concert començarà a les onze de la nit i l'entrada és gratuïta. Escolta l'entrevista a Ramon Regada, guitarrista de Dolly Society i The Risas, i Miquel Martínez, flautista i cantant de Dolly Society.

Escolta-ho

Després de telonejar Lax'n'Busto el passat mes de febrer, The Risas torna al Casal de Mira-sol com a grup principal de la primera cita del 'Mou-te'. Format per sis santcugatencs, el grup presentarà a Mira-sol els seus temes de funk en català. El grup està ultimant els detalls d'una nova maqueta, formada per tres cançons que mostren la seva progressió.

La banda telonera, els també santcugatencs Dolly Society, serà l'encarregada de posar el toc dur de la nit. El bateria Andreu Marquès i el guitarrista Ramon Regada repetiran actuació, ja que formen part dels dos grups. Dolly Society començarà a tocar a les onze de la nit, oferint el seu estil dur i experimental. La barreja de rock i metal, amb pinzellades d'altres estils i la flauta travessera com a element atípic, caracteritza la proposta d'aquest grup santcugatenc, que recentment s'ha proclamat finalista del Concurs de Música de Badalona en la categoria de Millor Grup en Català.

Amb aquests dos grups arrenca aquesta 5a edició del cicle, que es tancarà el proper 10 de juny amb el trio santcugatenc Blue Velvet. Els altres grups protagonistes del cicle són Jimmy Jenks, Citxileo i Raúl Pulido, que passaran per Mira-sol el 29 d'abril, 13 i 27 de maig, respectivament. El 'Mou-te' és un cicle organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament de Sant Cugat. Les invitacions per les actuacions es poden reservar a musica.jove@santcugat.cat, o bé recollir-les a la taquilla del Casal abans del concert.

Cugat tv ofereix la possibilitat d'escoltar als The Risas en una actuació en acústic com a petit tast del que serà el concert. Mira l'acústic de The Risas a Cugat tv