Raúl Pulido presenta en exclusiva una avançament del seu nou disc a Cugat tv


  • Comparteix:

Raúl Pulido en un moment de l'actuació en acústic

Raúl Pulido en un moment de l'actuació en acústic

El cantautor flamenc Raúl Pulido arriba al programa 'Desendolla't' de Cugat tv. El santcugatenc interpreta en exclusiva 'Transición', una de les cançons que formarà part del seu proper disc. 'Las estrellas' i 'La luz del sol' completen el repertori que Pulido va oferir en format acústic al plató de Cugat tv. Mira l'actuació en acústic de Raúl Pulido

Raúl Pulido va publicar dos EPs de cinc cançons durant el 2010. Es tracta de 'Cantaré' i 'Como si fuera el principio'. En aquest segon treball, el cantant santcugatenc va comptar amb la col·laboració d'Antonio Orozco en la cançó 'La luz del sol'.

Després d'aquests dos EPs, Pulido prepara el llançament del seu primer LP. La cançó 'Transición', que ha interpretat en acústic al plató de Cugat tv, és un avançament del que serà aquest primer llarga durada del cantant santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.