Nou intercanvi entre alumnes de l'escola municipal de música i estudiants alemanys


  • Comparteix:

La trobada es produirà a la ciutat alemanya de Reutlingen entre el 14 i el 17 d'abril

La trobada es produirà a la ciutat alemanya de Reutlingen entre el 14 i el 17 d'abril

L'orquestra i el cor de grau professional i de nivell mitjà de l'Escola de Música Victòria dels Àngels viatjaran aquest dijous a la ciutat alemanya de Reutlingen en l'intercanvi amb el Junges Ensemble der Leonhardschöre. Aquesta serà la sisena trobada entre alumnes dels dos centres d'ensenyament musical, i durarà quatre dies.

La professora de piano de l'escola Mireia Puig, encarregada d'organitzar aquest intercanvi, ha explicat com es va iniciar el contacte entre institucions del qual va sorgir la idea de l'intercanvi. Ho ha fet en declaracions a Cugat.cat.

Mireia Puig

Això va començar per un contacte que tenia el director de l'escola en aquest poble i ells ens van proposar aquest tipus d'intercanvi.


Puig també ha volgut remarcar la importància d'una experiència d'aquest tipus pels alumnes, tant a nivell musical com a nivell humà.

Mireia Puig

És una experiència molt bona, tant humanament com musicalment, perquè és un bon estímul i enriqueix molt a tots nivells.


A més, ha indicat que, en un futur, intentaran canviar de lloc per fer encara més activitats d'aquest tipus.

Mireia Puig

Ens agradaria canviar de lloc, potser, tot i que sempre va molt bé, estem començant a moure'ns per trobar un altre lloc per a una experiència semblant.


Aquesta serà la tercera vegada que l'oquestra i el cor de l'escola municipal de música viatja a Reutlingen, mentre que els alemanys ja han vingut en tres ocasions a Sant Cugat. La trobada tindrà lloc entre el 14 i el 17 d'abril, i s'hi interpretarà un repertori conjunt que s'han preparat prèviament. El compositor Raimon Romaní ha compost expressament per l'ocasió una peça per coral i orquestra, i el repertori el completaran una obra romàntica alemanya i quatre peces més modernes, dues amb piano i dues a capella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.