Anna Luna


  • Comparteix:

Anna Luna és santcugatenca

Anna Luna és santcugatenca

Aquesta setmana repassem la trajectòria d'Anna Luna, cantant santcugatenca de jazz i bossanova. Després de molts anys de trajectòria i amb dos discos a les seves esquenes, Anna Luna s'ha consolidat com una cantant important en el panorama jazzístic del país.

Anna Luna és una cantant de jazz i bossanova. El seu primer treball 'Sketches' va veure la llum l'any 2007. Els temes d'aquest àlbum els va girar per tot l'estat acompanyada del seu quartet habitual del moment.

Enguany, però, Anna Luna ha publicat el seu nou àlbum, 'Femenina'. L'àlbum inclou temes originalment instrumentals, d'autors com Miles Davis o Dizzy Gillespie, amb lletres afegides per la cantant santcugatenca. La temàtica, relacionada amb la dona, reflexiona sobre aspectes com la maternitat o la violència de gènere. Aquest darrer treball ja ha entrat en gira amb la formació de quintet que Anna Luna va consolidar fa uns anys.

Anna Luna compagina els concerts amb la seva tasca com a professora de cant a l'escola de música Aula de So a Sant Cugat.

Anna Luna Quartet el formen:

- Anna Luna (veu)
- Jaume Vilaseca (piano)
- Curro Gálvez (contrabaix)
- Roberto Faenzi (bateria)
- Xavier Figuerola (saxo alt)




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.