El Gremio torna al 'Primavera Sound'


  • Comparteix:

El Gremio torna al Primavera Sound

El Gremio torna al Primavera Sound

El grup santcugatenc de rap El Gremio torna al festival 'Primavera Sound'. Després de debutar-hi en l'edició del 2009, la formació hi torna formant part del cicle 'Primavera A Viva Veu', fruit de la col·laboració entre el 'Primavera Sound' i la promotora 'A Viva Veu'. El concert tindrà lloc aquest dilluns al Fantástico Club de Barcelona.

La promotora 'A Viva Veu' i el festival 'Primavera Sound' col·laboren per segon any consecutiu per organitzar el 'Primavera a Viva Veu', un cicle que s'onclou dins del 'Primavera Sound' i que consistirà en un seguit de concerts al Fantástico Club de Barcelona. 'A Viva Veu' organitza actuacions en aquest club durant tot l'any, amb la particularitat que són concerts sense amplificació ni microfonia.

El 'Primavera A Viva Veu' d'enguany està format per tres dies de concerts d'estils diversos. El primer, el quart dilluns de maig, tindrà el rap com a protagonista, amb dos artistes del segell discogràfic 'Galleta Records'. Els santcugatencs El Gremio inauguraran aquest cicle amb la seva actuació a dos quarts de set de la tarda, i una hora més tard arribarà el torn d'El Niño.

Aquesta és la segona participació d'el Gremio al festival 'Primavera Sound'. El grup està preparant el que serà el seu primer LP després de més de 10 anys de trajectòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.