Neix la Jove Orquestra Catalana d'Instruments Tradicionals (JOCIT)


  • Comparteix:

Les dues santcugatenques que formen part de la JOCIT toquen al grup Les Bufandes

Les dues santcugatenques que formen part de la JOCIT toquen al grup Les Bufandes

Neix una nova formació musical d'àmbit nacional, formada únicament per instruments tradicionals catalans. Es tracta de la Jove Orquestra Catalana d'Instruments Tradicionals (JOCIT), que veu la llum fruit de la col·laboració de set centres d'ensenyament musical. Un d'ells és l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) que participa de les tasques organitzatives i aporta dues instrumentistes.

Les santcugatenques Júlia Solé i Gemma López formen part de la JOCIT. Les dues gralleres són força actives en la interpretació i difusió de la música tradicional a Sant Cugat. López i Solé participen del grup musical Les Bufandes, així com de l'associació cultural amb el mateix nom, que porta la gestió de l'EMTSC. a més, Júlia Solé és cap de gralles dels Castellers de Sant Cugat.

Aquest nou projecte musical debutarà en directe aquest dissabte, al Palau Firal de Congressos de la Ciutat de Tarragona, interpretant l'obra 'Maragall amb so de Paraula', de Conrad Setó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.