Les Blue Velvet posen el punt final al Mou-te amb un públic entregat

Música a Sant Cugat

Publicat el 11/jun/11 per Laura Mont

Les Blue Velvet han tancat aquest divendres la 5a edició del cicle 'Mou-te' omplint el Casal de Mira-sol amb més de 200 persones. Els temes més coneguts del trio santcugatenc, versions i també una estrena musical han sonat durant més d'una hora i mitja per posar el punt final a aquest cicle musical organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat. A més de música, els assistents han pogut veure en directe com l'il·lustrador Adrià Bartolomé ha pintat un quadre dalt l'escenari.

El darrer concert del cicle 'Mou-te' ha destacat per la connexió entre les Blue Velvet i un públic entregat, que ha ballat i demanat més cançons a les cantants. La cantant i guitarrista del trio santcugatenc, Leticia Marín, s'ha mostrat molt satisfeta de l'actuació.

Leticia Martín

El concert ha anat molt bé, amb molta gent. Havíem preparat moltes coses perquè ens feia especial il·lusió poder tocar a casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Kata Kitinga, Dani Pulmón i Laura Sol han col·laborat amb les santcugatenques, que a més dels seus temes i versions més coneguts han presentat una nova cançó. Al llarg del concert, que tanca la gira, l'il·lustrador Adrià Bartolomé ha pintat un quadre dalt l'escenari.

Els Bremen han estat els teloners i encarregats d'escalfar motors amb una actuació que també arrencat l'aplaudiment dels assistents.