Antònia Font encendrà 'Lamparetes' per Festa Major


  • Comparteix:

Antònia Font torna a actuar a Sant Cugat

Antònia Font torna a actuar a Sant Cugat

La formació mallorquina Antònia Font arriba el primer divendres de juliol a Sant Cugat. El grup liderat per Joan Miquel Oliver i Pau Debon presentarà el seu darrer disc, 'Lamparetes'. El concert tindrà lloc a la plaça d'Octavià a dos quarts d'onze de la nit.

'Lamparetes' és el títol de l'últim àlbum de la formació mallorquina Antònia Font. Aquest treball trenca un silenci discogràfic de quatre anys, després que el 2007 es publiqués el disc 'Coser i Cantar', on el grup repassava els seus èxits acompanyat d'una orquestra simfònica.

Les lletres de les cançons que formen 'Lamparetes' s'allunyen dels temes de ciència-ficció que havien caracteritzat els treballs anteriors. En aquest nou disc, el grup narra històries més properes, que parlen de realitats quotidianes i herois de pel·lícules. A més, en l'àmbit musical, el nou disc també és innovador, ja que algunes cançons, com 'El far de ses Salines' o 'Carreteres que no van enlloc', abandonen el segell pop per acostar-se a sonoritats més acústiques.

Amb aquestes 14 noves cançons els Antònia Font arriben a Sant Cugat en el marc de la Festa Major. Una de les grans apostes musicals de la programació d'enguany, que es donarà cita la primera nit de juliol, a dos quarts d'onze de la nit, a la plaça d'Octavià.

Aquesta no és la primera vegada que els mallorquins trepitgen Sant Cugat. Els autors d'èxits com 'Wa Yeah' i 'Alegria' ja van actuar a la Festa Major de l'any 2006, omplint de gom a gom la plaça de l'Om, i el 2008, quan van posar dempeus el Teatre-Auditori en la presentació del seu disc orquestral 'Coser i Cantar'. Aquell mateix any, a més, el compositor i lletrista de la formació, Joan Miquel Oliver, va presentar el seus temes en solitari a la plaça de l'Om.

L'actuació d'Antònia Font en aquesta Festa Major serà la tercera que els mallorquins oferiran a la ciutat, i la quarta del seu líder Joan Miquel Oliver. El concert tindrà lloc el 1 de juliol a la plaça d'Octavià a dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.