Antònia Font enamora en un concert multitudinari a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

Antònia Font presenta avui 'Lamparetes', en un dels concerts més esperats de Festa Major ( 1/jul/11)

Antònia Font posa dempeus el Teatre-Auditori (22/feb/08)

Antònia Font sedueix Sant Cugat en el primer concert de la Festa Major (28/jun/06)


  • Comparteix:

Antònia Font ha enamorat, aquest divendres a la nit, una plaça d'Octavià plena a vessar de santcugatencs en un concert multitudinari. Grup de referència del panorama musical dels Països Catalans, els mallorquins han presentat els temes del seu darrer treball, 'Lamparetes', i han interpretat èxits d'anteriors àlbums, com 'Wa yeah!' i 'Alegria', en un còctel musical que ha satisfet el públic. Mira el concert a Cugat tv

Ja han passat 14 anys des que Antònia Font va treure una maqueta amb quatre temes que els va permetre actuar a diversos escenaris de la seva Mallorca natal. A partir d'aleshores, va començar una carrera en què cadascun dels àlbums publicats ha incrementat el nombre de seguidors i, sobretot, el reconeixement de la crítica. Ara, ja afiançat com un conjunt d'èxit, Antònia Font ha tocat aquest divendres per Festa Major per segona vegada a la ciutat. Si fa cinc anys els mallorquins van omplir la plaça de l'Om, aquesta vegada han fet un salt quantitatiu i han omplert la plaça d'Octavià en un dels concerts estrella de la programació de la festa.

En plena gira de presentació de 'Lamparetes', els mallorquins han dedicat la primera part del concert a interpretar els temes del nou àlbum, on presenten una dicotomia de tradició i innovació amb ironia i melodies alegres. En aquesta primera part de l'actuació, hi han sobresortit cançons com 'Calgary 88', 'Me sobren paraules' i 'Clint Eastwood', títols que ja han quallat entre els fans dels mallorquins.

Un cop presentat el nou àlbum, el grup liderat per Joan Miquel Oliver i Pau Debon ha fet un recorregut per èxits dels seus anteriors cinc discs d'estudi. 'Alegria', 'Wa yeah!', 'Portavions' i 'Astronauta rimador' són alguns dels temes que més han fet ballar la plaça d'Octavià durant les gairebé dues hores de concert.

A més d'haver actuat per Festa Major en dues ocasions, Antònia Font va omplir el Teatre-Auditori fa quatre anys en la presentació de 'Coser i cantar', disc dels seus temes interpretats amb orquestra simfònica.

Els mallorquins tornen als escenaris de Catalunya el cap de setmana vinent al festival PopArb d'Arbúcies. En aquesta cita musical, comparteixen el cap de cartell amb Manel, un altre dels conjunts de referència dels Països Catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.