Llumia, entre els 18 classificats per l'actual edició del 'Sona9'


Temes relacionats

Mixumeig, també a dins del 'Sona9' ( 8/jul/11)

Bremen classificats pel 'Sona9' d'enguany ( 7/jul/11)

Bremen, Mixumeig i Llumia classificats pel 'Sona9' 2011 ( 4/jul/11)


  • Comparteix:

Llumia a La Floresta

Llumia a La Floresta

Tres són les bandes santcugatenques seleccionades per passar a la tercera fase del concurs català. I el projecte Llúmia n'és una d'elles. Amb cançons acabades d'estrenar, aquests cinc músics arriben al 'Sona9' amb una proposta diferent i disposats a defensar les seves cançons del pop-folk en català. Escolta l'entrevista a Frank Montasell, guitarrista de la formació.

ESCOLTA-HO

Frank Montasell i Raúl Pérez són ambdós músics santcugatencs que ja havien coincidit anteriorment en formacions com Silver Covers. Ara es retroven també amb el pianista Dani Campos per tirar endavant el projecte de Llúmia. No fa encara un any que la proposta està engegada, però ja han tingut temps d'enregistrar una maqueta i arribar a ser una les les 18 bandes seleccionades per passar a la tercera fase del 'Sona9'. Aquest primer treball de Llúmia es va fer el passat mes de maig i té com a nom 'Trossos d'una vida sencera'.

Ara, i fins el proper 20 de juliol, el concurs obre una votació popular a través de la xarxa. Amb aquest mètode es seleccionaran quatre de les nou bandes que passaran a la següent fase. Les cinc restants les escollirà un jurat.

Llúmia actualment està format per Dani Campos, els santcugatencs Frank Montasell i Raúl Pérez i per Cèlia Torres i Naomi Wedman. Malgrat això, la formació s'està sometent a canvis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.