Bremen classificats pel 'Sona9' d'enguany

Bremen actualment està format per 5 components

Música a Sant Cugat

Publicat el 7/jul/11 per Leticia Martin

Ja ha sortit els 18 seleccionats per passar a la tercera fase del concurs 'Sona9' d'enguany. I el quintet de pop-folk en català Bremen és un dels seleccionats. I és que la banda, després d'haver passat pel 'Mou-te', ha engegat la seva gira tocant per sales i festivals de tot el territori català. Escolta l'entrevista a Toni Terrades i Joan Villaroya, dos dels seus components.

Escolta-ho

El projecte de Bremen ja va començar fa dos anys, a Barcelona. Des de llavors, la banda ha enregistrat una maqueta de quatre temes on el pop, el rock i el folk són els protagonistes. Un cop consolidada la formació, Bremen s'ha llençat als escenaris, i al 'Sona9', on han estat una de les 18 bandes seleccionades per passar a la tercera fase del concurs.

Fins el proper 20 de juliol, l'organització del concurs obre una votació popular a través d'internet. Amb aquest mètode es seleccionaran quatre de les nou bandes que passaran a la següent fase. Les cinc restants les escollirà un jurat.

Bremen està format actualment pel baixista santcugatenc Joan Villarroya, Pep Cura a la bateria, Guillem rodríguez a la guitarra elèctrica, i Gracià Pedro i Toni Terrades amb la veu i les guitarres acústiques.