Anna Luna Quartet arriba al Casal de les Planes amb 'Femenina'


Temes relacionats

Annaluna obre aquest dijous el cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' ( 4/oct/07)


  • Comparteix:

El grup de jazz Anna Luna Quartet presenta el seu nou treball 'Femenines' al Casal de les Planes aquest divendres, en un concert organitzat per les Joventuts Musicals (JJMM) de Sant Cugat. A l'actuació, el conjunt interpretarà temes del seu últim disc dedicat a la dona, però també altres cançons anteriors. L'entrada és gratuïta.

La cantant de la formació, Anna Luna, ha subratllat que el disc, tot i estar dedicat a les dones i tractar la temàtica femenina, també va dirigit als homes, ja que els dos sexes estan relacionats. La intèrpret ha destacat algunes característiques que tenen les cançons de 'Femenina'.

Anna Luna

Em venia de gust dedicar un disc a la dona. Hi ha un tema sobre la maternitat, un sobre el maltractament a la dona i una cançó dirigida a la meva mare.



L'artista ha afegit que no tenen el repertori tancat, ja que es deixaran portar pel públic a l'hora d'interpretar més o menys temes. Per assistir al concert, cal haver recollit una invitació prèviament, reservant-la a entradesxccp@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.