La David Mengual Free Spirits Big Band, nominada als premis Jaç 2012


Temes relacionats

La David Mengual Free Spirits Big Band, millor banda de Jazz de Catalunya (20/des/11)

Ja està a la venda el primer disc de David Mengual Free Spirits Big Band ( 9/nov/11)


  • Comparteix:

Caràtula de 'Univers Evans'

Caràtula de 'Univers Evans'

La David Mengual Free Spirits Big Band està nominada als premis Jaç 2012. La nominació, en la categoria de 'millor nova proposta musical', arriba una setmana després que la Big Band, originada des de l'associació santcugatenca Jazzenviu, hagi guanyat el premi a la millor banda de jazz de Catalunya que atorga l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

La big band jazz santcugatenca David Mengual Free Spirits Big Band està nominada al premi millor nova proposta dels premis Jaç 2012, que promou la revista Enderrock, amb el seu primer treball 'Univers Evans'. Els primers seleccionats sortiran de la primera volta de votacions que s'allargarà fins el proper 20 de gener. La segona fase de selecció entre les propostes amb més suport arribarà el tercer dimecres de febrer. Finalment els guanyadors se sabran a la gala Premis Enderrock 2012 que se celebrarà el mes de març i on s'entregaran els guardons de les categories pop-rock, cançó d'autor i folk i noves músiques.

La primera proposta de Gonzalo del Val 'Three Generations'. on toca el contrabaix David Mengual, també està nominada en la mateixa categoria que la big band de Sant Cugat.

Les votacions es realitzen a través de la pàgina web de la revista Enderrock.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.