Don Johnsons porten el rock'n'roll més canalla al vestíbul del Teatre-Auditori

Don Johnsons al 'Mou-te'

Música a Sant Cugat

Publicat el 27/gen/12 per Jon Sindreu

El vestíbul del Teatre-Auditori acull aquest divendres a tres quarts de dotze de la nit el concert de la banda de rock Don Johnsons. Es tracta de l'actuació final de la cinquena edició del 'Mou-te' tardor, que el grup va guanyar amb més de la meitat del vot popular a través de la xarxa.

Escolta-ho

El rock'n'roll de Don Johnsons va ser finalista per representar Espanya a Eurovisió l'any passat, i ara ha donat lloc al seu primer treball de llarga durada, 'Pregúntale a tu novia'. Amb aquestes credencials el grup va resultar vencedor de la darrera edició de tardor del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, amb més del 50% dels vots emesos al perfil de Facebook del Concurs.

El cantant del grup, Job Vives, ha explicat a Cugat.cat que la posada en escena és una part molt important del seu espectacle. Són declaracions d'arxiu.

Job Vives

Tenim un concepte de l'espectacle i del xou més propi dels 70 i dels 80.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'actuació té lloc al Teatre-Auditori després que Albert Pla i Pascal Comelade hi presentin el seu nou espectacle conjunt, 'Somiatruites', a les deu de la nit.