La música de 'Forever Young' i el segell inconfusible del Tricicle convencen el públic santcugatenc


  • Comparteix:

'Forever Young' ha arrencat el riure i els aplaudiments dels espectadors des dels primers minuts del muntage

'Forever Young' ha arrencat el riure i els aplaudiments dels espectadors des dels primers minuts del muntage

Els grans èxits musicals dels últims temps han pujat dalt l'escenari del Teatre-Auditori aquest divendres amb 'Forever Young'. Els gags signats pel Tricicle, la tendresa de la història i cançons conegudes per tothom ha estat la fórmula que ha convençut el públic. Així ho ha demostrat un Teatre-Auditori ple de gom a gom, que no ha dubtat a posar-se dempeus per reconèixer la feina dels actors i la direcció d'aquest muntatge. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Després de rodar per l'Estat espanyol i fer temporada a Barcelona, 'Forever Young' ha començat la seva gira per Catalunya aquest divendres al Teatre-Auditori. Un públic dempeus i totes les entrades venudes han confirmat l'èxit de la darrera aposta del Tricicle.

Públic

M'ha agradat la música i la posada en escena. / M'han agradat molt els actors, m'ho he passat molt bé. / És una obra molt divertida.


L'adaptació catalana del musical creat per Èrik Gedeon ha narrat la història de set vells actors que no es resignen a passar els seus últims dies reclosos a una residència d'artistes retirats. Els rockers s'han rebel·lat cantant cançons conegudes per tots. Així el públic ha seguit temes tant coneguts com 'I love Rock'n'Roll' i 'Smells like teen spirit', sense oblidar, això sí, la picadeta d'ullet catalana amb fragments de Jaume Sisa. Tot interpretat sota la mirada d'uns joves de més de 90 anys que s'han vist projectats en el 2050.

Un dels protagonistes del muntatge, Rubén Yuste, assegura que aquest no és un musical convencional. Així defineix ell la clau de l'èxit.

Rubén Yuste

Crec que l'èxit rau en les cançons, la comèdia i la combinació amb la interpretació. Així com una història tenyida de tendresa.






L'espectacle, que ha despertat els riures des dels primers minuts, ha aconseguit posar el públic dempeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.