Escollits els finalistes per al musical 'Sonrisas y lágrimas'


Temes relacionats

140 nens es presenten al càsting de 'Sonrisas y Lágrimas' (24/gen/12)

140 nens opten a nou places per participar a 'Sonrisas y Lágrimas' (24/gen/12)


  • Comparteix:

Un total de 10 nenes i cinc nens han estat escollits com a finalistes per participar en el musical 'Sonrisas y Lágrimas', que es representarà al maig al Teatre-Auditori en set funcions. Els més de 150 nens d'entre quatre i 13 anys que es presentaven van haver de passar un càsting per optar als papers de Kurt, Marta i Gretl, i d'aquests se n'han escollit cinc per cada rol. La fase final del càsting tindrà lloc al maig, moment en què se seleccionaran els nou nens i nenes que participaran finalment en el muntatge.

Els 15 nens i nenes seleccionats pels papers de Kurt, un noi de vuit a 13 anys; Marta, una nena de sis a nou anys; i Gretl, una nena de quatre a set anys, tindran la propera prova el segon cap de setmana de maig. Al lllarg de dos dies els petits cantaires rebran formació musical i teatral en diversos tallers que s'han organitzat especialment per a l'ocasió.

Una experiència que els més petits estan vivint com un 'joc emocionant'. Així ho ha explicat la mare d'una de les nenes seleccionades, Pilar Guinart, en declaracions a Cugat.cat.

Pilar guinart

Per la nostra filla és tot un joc, no sé fins a quin punt és conscient del que passa.


Després del càsting final, Sant Cugat acollirà al maig set representacions del musical 'Sonrisas y Lágrimas', convertint-se així en l'única ciutat catalana confirmada del muntatge. Les representacions seran la darrera setmana de maig i les entrades es poden adquirir pels canals habituals de venda del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.