L'Escola de Música organitza el curs d'estiu 'Música i altres històries' per alumnes de primària

El cartell promocional del curs 'Música i altres històries'

Música a Sant Cugat

Publicat el 12/mai/12 per Marina Romero

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ofereix per primera vegada aquest estiu el curs 'Música i altres històries' adreçat als nens i nenes de cinc a 12 anys. La primera setmana de juliol, de dos quarts de 10 del matí a una del migdia, els infants faran diferents diferents activitats relacionades amb la música. Les inscripcions per poder participar a aquest curs estan obertes a la secretaria de l'escola fins l'últim dia de maig.

Durant una setmana els alumnes que participin en aquest curs podran gaudir de diferents expressions artístiques per conéixer i gaudir de la música. El programa, que estarà impartit per professorat de l'escola de música, preveu que els alumnes ballin, cantin, toquin, llegeixin, dibuixin i improvisin entre d'altres activiats.

El director de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Joan Josep Gutiérrez, ha detallat a Cugat.cat les activitats que es faran dins d'aquest curs.

Joan Josep Gutiérrez

Treballarem la música amb contes, dansa i actuacions. L'objectiu és utilitzar diferents expressions culturals per fer música.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





No és necessari que els alumnes tinguin coneixements musicals previs per poder participar al curs. Les inscripcions es poden fer a la secretaria de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de dilluns a dijous de cinc de la tarda a vuit del vespre i els dimecres i divendres d'11 del matí a una del migdia.