Maldita Nerea actuarà al Teatre-Auditori a l'octubre


Temes relacionats

'Grease' aterrarà de nou al Teatre-Auditori la temporada vinent (21/mai/12)


  • Comparteix:

El cantant Jorge Ruiz en una imatge promocional./ Font: Malditanerea.com

El cantant Jorge Ruiz en una imatge promocional./ Font: Malditanerea.com

El grup musical de pop espanyol Maldita Nerea actuarà el segon divendres d'octubre al Teatre-Auditori dins la nova programació de l'equipament municipal. El conjunt liderat per Jorge Ruiz farà una parada a Sant Cugat dins la gira 'Mucho + Fácil' que recorrerà més de 40 ciutats de l'Estat espanyol entre el maig i octubre. Les entrades per poder assistir a aquest espectacle es posen a la venda el primer divendres de juny.

Maldita Nerea, un dels fenomens de la temporada, aterrarà a Sant Cugat a l'octubre per presentar el seu nou disc. Després de l'èxit aconseguit amb la gira 'Fácil 2011', que va portar el grup a Londres, Mèxic i Veneçuela, Maldita Nerea ha arrancat aquest mes de maig la gira 'Mucho + Fácil' per tot l'Estat espanyol.

Maldita Nerea presentarà a Sant Cugat el seu disc 'Fácil' que es va publicar al maig de l'any passat i que va aconseguir ser el número u en la llista oficial de venda de discos. Les entrades per poder veure aquest concert es posen a la venda a partir de divendres que ve.

Aquest és un dels plats forts de la nova temporada juntament amb el musical 'Grease' que s'instal·larà a la ciutat el penúltim cap de setmana d'octubre. Les entrades per poder veure aquest musical es poden comprar a partir de dimarts de la setmana que ve. A més, tots aquells espectadors que comprin l'entrada abans del primer diumenge de juliol s'enduran un CD amb totes les cançons del musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.