Saltors i The Risas presenten nou treball en un concert doble al Casal de Mira-sol


  • Comparteix:

Components de Saltors i The Risas han presentat el concert al Teatre La Unió

Components de Saltors i The Risas han presentat el concert al Teatre La Unió

The Risas i els germans Saltor presenten aquest dissabte els seus nous treballs, 'El millor dels moments' i 'Cordes de plata', en una doble cita santcugatenca de la programació cultural de La Unió. El concert, però, tindrà lloc al Casal de Mira-sol gràcies a un acord amb l'Ajuntament que pretén fer arribar la programació de l'entitat local a diferents parts de la ciutat. L'actuació tindrà lloc a les deu de la nit i el preu de l'entrada és una aportació voluntària.

El Casal de Mira-sol serà testimoni aquest dissabte de la presentació de dos nous treballs amb segell santcugatenc. La formació de soul-funk The Risas presentarà 'El millor dels moments', el seu primer llarga durada, en una actuació on estrenarà també nova formació i nova imatge.

Amb una actuació de gairebé dues hores, els joves santcugatencs pujaran a l'escenari amb una formació de deu components per oferir un concert d'aire festiu. Així ho explica el cantant de The Risas, Martí Gonzàlez.

Martí Gonzàlez

Serem deu músics sobre l'escenari, amb secció de vent i coristes. Volem que la música funky, disco i soul tingui aquest component festiu.




La vetllada servirà també per presentar el segon treball de Saltors, 'Cordes de Plata', on la guitarra és la principal protagonista. Acompanyats de Pol Barbé al baix i Raúl Pérez a la bateria, els germans Saltor oferiran un concert instrumental on també tindran cabuda temes del seu primer treball. El component de la formació Oriol Saltor en dóna més detalls a Cugat.cat.

Oriol Saltor

La guitarra és el principal protagonista de 'Cordes de Plata', on hem treballat molts estils de música.



Tot i formar part del programa 'Batega amb La Unió', el concert de dissabte tindrà lloc a les instal·lacions del Casal de Mira-sol. El canvi d'ubicació, possible gràcies a un conveni de l'entitat amb el consistori, respon a la voluntat de convertir La Unió en una institució al servei de la ciutat en matèria de cultura. Així ho explica el portaveu de La Unió, Bernat Picornell.

Bernat Picornell

Volem que La Unió sigui una institució per a la ciutat que doni un cop de mà a les formacions culturals de Sant Cugat.






La cita començarà a les deu de la nit i el preu de l'entrada és una aportació voluntària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.