Jardineria i floristeria també a domicili en temps de restriccions

La decoració i la jardineria continua en moviment en temps de pandèmia


  • Comparteix:

Rosa de Garden Masó-Navarro / Foto cedida per Garden Masó-Navarro

Rosa de Garden Masó-Navarro / Foto cedida per Garden Masó-Navarro

Sempre és un bon moment per tenir plantes i flors a casa. És per això que jardineries com Elia Garden i Jardiland han començat les seves entregues a domicili.

Notícia actualitzada a data de 28/12/2020

Jardiland
La botiga de Jardiland Sant Cugat fa entregues a domicili en jardineria, animals i decoració. Només cal que es faci la comanda al correu electrònic info@jardiland.com, per telèfon al 93 675 04 52 o presencialment a la tenda. Per consultar l'estoc i la disponibilitat, cal entrar al seu web www.jardiland.es.. A més, Jardiland continua obrint la secció d'animals dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 10.30h a 13.30h perquè es pugui abastir d'alimentació per a la mascota i productes d'higiene.

Elia Garden
La casa es pot omplir de colors i decoració amb els obsequis i plantes exòtiques d'Elia Garden. L'equip ha començat les seves entregues a domicili amb les mesures de seguretat necessàries i es pot contactar a través del correu hola@eliagarden.com o el telèfon 93 674 90 02.

SAT Garden
La botiga de venda i reparació de maquinària per al jardí, SAT Garden, també ha activat el seu servei a domicili. Establert al carrer Joan XXIII, el negoci es pot trobar dins del portal de comerços de proximitat Slow Shopping (Sant Cugat Comerç). Per fer les comandes cal enviar un correu a info@satgarden.com o trucar als telèfons 935 122 686 / 680 63 83 24. La compra de maquinària també es pot fer a través del seu web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.