Coneix les parades del Mercat Torre Blanca

L'espai ha activat el servei a domicili de moltes de les seves parades


  • Comparteix:

El Mercat Torreblanca ha començat a fer servei a domicili per ajudar a la gent durant el confinament / Foto: Localpress

El Mercat Torreblanca ha començat a fer servei a domicili per ajudar a la gent durant el confinament / Foto: Localpress

Descobreix les parades del Mercat de Torre Blanca. La gran majoria de les parades ofereixen el seu servei a domicili. El cobrament es farà amb targeta de crèdit quan el comprador rebi la comanda a casa. Així doncs, per fer les comandes a domicili, han posat a disposició tres vies diferents de fer-ho, que són les següents:

Notícia actualitzada el 13/01/2021

Per telèfon
Cal que l'interessat/ada que vulgui fer la comanda ho faci trucant a cada parada on voldrà comprar. L'usuari haurà d'informar de totes les compres de les diferents parades que ha realitzat el mateix dia al mercat a la darrera compra que faci. D'aquesta manera, el servei de repartiment tindrà la llista de parades per recollir la compra i portar-la en un mateix enviament.

Correu electrònic
L'adreça a través de la qual es pot fer la comanda és reparto@mercattorreblanca.cat. La persona haurà d'especificar el seu nom i cognoms, adreça d'enviament, telèfon i llista de la compra (indicant les parades).

Presencial
Aquelles persones que hi vagin presencialment també tenen l'opció de demanar compres per portar a domicili. Cal que l'interessat/ada agafi el full de repartiment que trobarà al Punt d'Informació i es deixi a l'última parada on s'hagi comprat per tal que el paradista iniciarà els tràmits per a l'enviament.

Horari
L'horari de repartiment és de dimarts a divendres de 9.30 h a 14 h i de 17 a 20 h i dissabte de 9.30 h a 14 h. El cost del servei a domicili és de 4 euros. L'horari del mercat és de dilluns a dissabte de 8 h a 14 h, dimarts, dimecres i dijous, de 8 h a 14 h i de 17 h a 20 h i divendres, de 8 h a 20 h.

Aquestes són les parades del Mercat de Torre Blanca.

MERCAT TORRE BLANCA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.