Clíniques veterinàries i botigues de cura de mascotes, obertes i en línia

Els veterinaris són serveis essencials


  • Comparteix:

Veterinaris a domicili i botigues d'alimentació i complements per a animals en línia perquè siguin atesos durant el confinament / Font: CC-BY Pixabay

Veterinaris a domicili i botigues d'alimentació i complements per a animals en línia perquè siguin atesos durant el confinament / Font: CC-BY Pixabay

Els centres veterinaris estan considerats serveis essencials. És per això que es poden estar oberts, tot i que es prioritza l'atenció telefònica o amb cita prèvia. Arran de la crisi per la Covid-19, l'alimentació i els complements per a animals també estan diponibles a través de la botiga on line.

Notícia actualitzada a data de 29/12/2020

CUA Veterinaris
L'equip de Consultes i Urgències d'Animals Veterinaris a domicili ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon 629 858 207 per atendre via telefònica o si cal, presencialment, els animals que tinguin problemes des de casa.

Kuri veterinari
Kuri veterinari també fa atenció d'urgències i consultes per a les mascotes durant el confinament a domicili. La seva pàgina de Facebook és aquesta i el número on atén les trucades dels interessats/ades és el 656 653 115.

Feres
La botiga de menjar, estris i joguines per a mascotes Feres, del carrer de la indústria, ha activat també el seu servei a domicili. Per fer les comandes, cal enviar un missatge de Whatsapp al 640 547 637 o bé trucar al telèfon fix 93 174 56 66. L'establiment és especialista en alimentació ecològica per a gats i gossos.

Don Canino
L'establiment de l'avinguda de la Via Augusta Don Canino està obert de 10 h a 20.30 h de dilluns a divendres i dissabtes de 10 h a 21 h. La botiga Don Canino de Mira-sol Centre està obert de 9 h a 21 h de dilluns a dissabtes. Les comandes a domicili es poden realitzar al 93 576 40 30.

Pets Place
La botiga especialitzada en mascotes Pets Place està obert de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h i els dissabtes de 10 h a 14 h i de 17 h a 20.30 h. L'establiment té una oferta d'alimentació, corretges, llits i roba i altres complements per a animals. La botiga es troba a la Rambla del Celler i per fer les comandes a domicili cal trucar al telèfon 936 747 081.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.