Tenir el forn de pa i la pastisseria a casa

Forns de pa i pastisseries de Sant Cugat que fan comandes a domicili


  • Comparteix:

Pa fet al forn de Turris / Font: Cedida

Pa fet al forn de Turris / Font: Cedida

Algunes pastisseries i forns han optat per fer servei a domicili de les seves xocolates, brioxieria, reposteria pa i pastissos. Aquests quatre establiment et porten a casa els seus productes més dolços.

Notícia actualitzada a data de 17/12/2020

El Forn del Poble
La cafeteria El Forn del Poble porta els seus serveis de pa, cafè, entrepans, brioixeria, sucs i begudes a casa dels santcugatencs. L'establiment es troba al passeig de la Torre Blanca, 29 i per fer les comandes cal trucar al telèfon 93 408 81 34 o enviar un Whatsapp al 678 903 060. La botiga es troba dins la plataforma comercial de Sant Cugat Comerç, SlowShopping.cat.

La Palma Sant Cugat
La pastisseria de la rambla del Celler, 15 La Palma realitza servei a domicili de tota la seva varietat artesana de brioixeia, pastes de nata i crema, capses de bombons, pastissos i altres productes. Per realizar les comandes es pot trucar al 93 624 20 53 i les porten a casa en la franja horària de 10.00 h a 14.00 h.

Pastisseria Sàbat
La pastisseria Sàbat, tant la botiga del carrer Santiago Rusiñol com la de la Rambla Ribatallada, fan servei a domicili de les seves elaboracions. Les comandes es poden fer per telèfon 93 674 0179 (Santiago Rusiñol) i al 93 674 79 47 (Rambla Ribatallada) i per correu electrònic a info@pastisseriasabat.com.

Turris
Els productes de l'obrador Turris (pa, brioxos, pastissos, pastetes salades...) ja estan disponibles a domicili, amb les seves opcions per a celíacs, que caldria demanar expressament a l'atenció al client. Les quatre diferents botigues de l'obrador, la del Mercantic carrer de la Cerdanya (93 639 97 23), la del carrer de Francesc Moragas (93 675 23 87), al Mercat de Mira-sol (93 582 70 66) i el de Sant Cugat CC (93 760 60 62) estan associades a la plataforma Coolmado, a través de la qual es fan les comandes per portar a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.