Roba infantil i complements, ara també a domicili

Botigues de roba infantil de la ciutat comptem amb aquest servei


  • Comparteix:

Fotografia de la col·lecció de roba 'Anguè Anguè perdut a la Jungla Maia' / Foto: Cedida per Anguè Anguè

Fotografia de la col·lecció de roba 'Anguè Anguè perdut a la Jungla Maia' / Foto: Cedida per Anguè Anguè

Algunes botigues de roba infantil de Sant Cugat ofereixen el servei a domicili durant les restriccions. Es tracta de marques de disseny propi i comerç de proximitat amb disponibilitat de productes ecològics i dedicats a la criança.

Notícia actualitzada a data de 04/01/2021

Anguè Anguè, la roba que explica contes
Les col·leccions d'Anna Anomir, inspirades en els contes que ella mateixa escriu i il·lustra, ara també estan disponibles a domicili. Roba de cotó orgànic i produïda a tallers de la província de Barcelona. La botiga Anguè Anguè es troba al carrer Doctor Murillo i les comandes es poden fer al weu web, al telèfon 615 821 434 o al correu electrònic anna@angueangue.com.

De Mammalia
De Mammalia, amb establiment al carrer Castellví, fa enviaments a domicili a través de la seva web, on es poden comprar des d'objectes infantils, roba, complements i, fins i tot, classes online per aprendre a gestionar la criança dels fills. Les comandes es poden fer al telèfon 93 678 68 33 o al WhatsApp 722 799 318. Per a més informació, el seu correu electrònic és el demammalia@demammalia.com.

Kids&Beats
Kids&Beats del carrer Valldoreix ha posat a disposició el servei a domicili de la seva roba infantil, complements i regals per a mares. Les comandes es poden fer a través de la seva botiga en línia. El correu electrònic per dirigir-se és el hola@kidsandbeats.com i el telèfon el 93 137 52 99.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.