Botigues santcugatenques dedicades a la decoració de la llar amb servei a domicili

Mobiliari, complements, làmpades, cadires d'oficina i més, sense moure's de casa


  • Comparteix:

Dormitori Lagrama de Disseny Indeco / Cedida

Dormitori Lagrama de Disseny Indeco / Cedida

Des del confinament, els ciutadans s'han adonat de les necessitats que poden arribar a tenir a casa: una nova habitació convertida en estudi per teletreballar, cadires més còmodes...Per a ús propi o per fer un regal, ja és possible comprar físicament mobiliari i complements de decoració per a la llar de la mà de botigues santcugatenques que han activat el servei a domicili, a causa de les restriccions.

Notícia actualitzada amb data de 20/01/2021

Disseny Indeco
L'establiment de mobiliari i decoració d'interior Disseny Indeco, fusteria des de 1983 ofereixen enviaments a domicili de les compres per part de l'usuari. La botiga ven matalasseria, complements, cadires d'oficina, pufs, làmpades i més. Les compres es poden fer a través del seu portal web en la botiga online i per resoldre dubtes i més informació, el número de telèfon és el 686 854 912 / 93 674 58 51 i el correu electrònic, info@dissenyindeco.com. Disseny Indeco es troba a la plaça Doctor Galtés, 7.

Kiva Llar
La botiga de decoració, complements de la llar i joguines de disseny KivaDeko, ubicada al carrer Santiago Rossinyol, 8 fa enviaments a domicili des de la seva botiga en línia de manera gratuïta. El telèfon de contacte és el 93 589 77 97.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.