Com fer batuts de fruita a casa

Quatre receptes senzilles per fer amb les fruites i els estris dels comerços de proximitat


  • Comparteix:

Els plàtans, les maduixes, els prèssecs i el mango són les fruites més òptimes per fer batuts a l'estiu / Foto: Cugat Mèdia (Sant Cugat Fruits)

Els plàtans, les maduixes, els prèssecs i el mango són les fruites més òptimes per fer batuts a l'estiu / Foto: Cugat Mèdia (Sant Cugat Fruits)

Les fruiteries de proximitat de Sant Cugat ja disposen de la fruita del temps amb la qual es poden elaborar batuts saludables i refrescants per a esmorzar o berenar aquest estiu. A més, les botigues de paramenta de la llar com, la Cuinetes o Ferreteria Sabadell, tenen a l'abast diferents tipus de batedores per elaborar-ne de manera senzilla. A continuació, quatre possibles receptes.

Batut de poma i plàtan
Ingredients
  • Una poma
  • Dos plàtans
  • Un quart de llima
  • Un got d'aigua

  • Cal posar-ho tot a la batedora i triturar-ho fins que quedi una barreja homogènia. En aquest cas, el batut no requereix llet.

    Batut de maduixa
    Ingredients
  • 200 g de maduixes
  • Un got de llet desnatada
  • Una cullerada de melmelada de maduixes
  • Un parell de fulles de menta

  • Netejar les maduixes i tallar-les en quatre trossos per després, introduir-.les a la batedora. Afegir la melmelada i la llet i triturar. La menta s'afegeix una mica picada per sobre un cop es servei el batut en un got.

    Batut de taronja
    Ingredients
  • Un got de suc de taronja acabat d'esprémer
  • Un quart de got de llet d'ametlles
  • Un plàtan tallat a rodanxes i congelat
  • Mitja cullerada de vainilla
  • Quatre glaçons de gel

  • Cal introduir tots els ingredients a la batedora i batre-ho conjuntament. Es pot servir amb una rodanxa de taronja.

    Batut de fruites tropicals
  • Un plàtan tallat i congelat prèviament
  • Tres préssecs
  • Una tassa de gelat de mango
  • Una tassa de maduixes congelades
  • Aigua (si es vol més cremós, llet)

  • Posar totes les fruites tallades a la batedora i cobrir-les d'aigua o llet. Triturar-les i barrejar-hi el gelat. Com a opció, s'hi pot afegir una cullerada de xarop d'auró i espolsar-li llavors de Xia.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.