Els inicis de Carnisseries Sagarra, al 'Converses consentides'

La cofundadora del comerç, Núria Casulleras, ha passat per Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Núria Casulleras amb Àlvar Roda, Toni Samsó i Rogelí Pedró / Foto: Cugat Mèdia

Núria Casulleras amb Àlvar Roda, Toni Samsó i Rogelí Pedró / Foto: Cugat Mèdia

El 'Converses consentides' d'aquesta setmana ha tingut de convidada Núria Casulleras (Lleida, 1933). De ben petita va marxar a viure a Cerdanyola i el 1956, amb el seu marit, en Jaume Sagarra, va venir a viure a Sant Cugat, on van fundar les carnisseries Sagarra. Un comerç que va començar com a botiga de queviures i que ha acabat esdevenint la carnisseria actual. Casulleras ha explicat l'evolució del negoci i de la ciutat des del seu punt de vista.

ESCOLTA-HO

Anna Sala serà la propera convidada del 'Converses consentides'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.