Els inicis de Carnisseries Sagarra, al 'Converses consentides'

La cofundadora del comerç, Núria Casulleras, ha passat per Ràdio Sant Cugat

Núria Casulleras amb Àlvar Roda, Toni Samsó i Rogelí Pedró / Foto: Cugat Mèdia

Síndic de Greuges

Publicat el 9/gen/20 per Sergio Morales

El 'Converses consentides' d'aquesta setmana ha tingut de convidada Núria Casulleras (Lleida, 1933). De ben petita va marxar a viure a Cerdanyola i el 1956, amb el seu marit, en Jaume Sagarra, va venir a viure a Sant Cugat, on van fundar les carnisseries Sagarra. Un comerç que va començar com a botiga de queviures i que ha acabat esdevenint la carnisseria actual. Casulleras ha explicat l'evolució del negoci i de la ciutat des del seu punt de vista.

Escolta-ho

Anna Sala serà la propera convidada del 'Converses consentides'.