Juan Carlos Vázquez ha presentat '¡Estamos en la cumbre!', al SAF


  • Comparteix:

Juan Carlos Vázquez és l'autor de '¡Estamos en la cumbre! Discapacitados en la montaña'

Juan Carlos Vázquez és l'autor de '¡Estamos en la cumbre! Discapacitados en la montaña'

Moltes vegades s'associa el món de la muntanya i l'alpinisme amb la perillositat, i sobretot si s'explica que en el grup d'expedició hi ha persones amb alguna discapacitat. Això és el que li passava al periodista i alpinista Juan Carlos Vázquez, que acaba de publicar '¡Estamos en la cumbre! Discapacitados en la montaña'. És un llibre on a partir de la seva experiència demostra la capacitat de superació de persones cegues o amb mobilitat reduïda que han aconseguit plantar-se en alguns dels cims més importants del món.

ESCOLTA-HO

Juan Carlos Vázquez destaca al 'Sant Cugat a fons' la passió, esforç i ganes que hi posen tots plegats quan pugen un cim, i que les seves discapacitats no suposen un problema per poder gaudir de la muntanya de la mateixa manera que ho fa la resta. Aquest dimarts, a les set de la tarda, hi ha programada una presentació del llibre a la Casa de Cultura de Sant Cugat, amb la presència de l'autor i de l'alpinista amb discapacitat Antonio Pardo, que narrarà les seves vivències.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.