L'Esbart rep la beca Jaume Casademont per estrenar 'Tants records'


  • Comparteix:

L'Esbart de Sant Cugat ha guanyat la beca Jaume Casademont 2015 amb el nou espectacle 'Tants records'. Aquesta beca de cultura popular, que suposa un ajut de 2.500 euros, és una proposta de la Fundació Casademont per ajudar persones o entitats a desenvolupar la creativitat i posar-la en pràctica.

Enguany és la cinquena edició que la Fundació Jaume Casademont entrega aquesta beca de cultura popular per impulsar la producció i exhibició de cultura popular catalana. En aquesta ocasió ha estat l'Esbart de Sant Cugat que ha rebut la beca, que s'ha entregrat aquest divendres. L'ajuda servirà per impulsar el nou espectacle de l'entitat, 'Tants records'.

La directora de l'Esbart, Sandra Casat, ha explicat que suposa una gran ajuda per subvencionar part del que ha costat la creació d'aquest nou muntatge.

Sandra Casat

És la primera vegada que ens presentem, perquè creiem que l'espectacle tenia possibilitats i ens feia molta il·lusió. Nosaltres per fer aquest espectacle tenim uns músics, s'ha fet tot l'arranjament de les músiques, tota la producció de vestuari, la direcció, la creació de les peces, etc. Tot això té un cost i ens ajudarà a pagar una part.


'Tants records' s'estrenarà l'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa. La preestrena del muntatge serà el 28 de juny per Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.