Els Pets preestrena avui la seva gira 'De Cambra' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Joan Reig, Lluís Cavaldà i Falin Cáceres, Els Pets

Joan Reig, Lluís Cavaldà i Falin Cáceres, Els Pets

Els Pets fan 30 anys i ho celebren aquest divendres al Teatre-Auditori en un concert en què estrenen format: la música de cambra. La formació de Constantí, que diumenge donarà el tret de sortida a la gira #trespuntzero al Temporada Alta de Girona, arriba a la ciutat amb La Gran Orquestra Petita per oferir una selecció dels seus temes clàssics amb sonoritat d'orquestra. El concert d'avui comença a les nou de la nit i està emmarcat en el Festival Petits Camaleons, que comença aquest dissabte.

La formació de Lluís Gavaldà segueix celebrant tres dècades dalt dels escenaris. Després de la gira 'Elèctrica' que els ha portat arreu del país, els de Contastí arriben avui a Sant Cugat per començar la gira 'De Cambra'. Els Pets han escollit el Teatre-Auditori per a la preestrena del format de cambra.

Acompanyats per la Petita Gran Orquestra, la formació oferirà un repàs als seus temes més emblemàtics amb nous colors musicals de corda i vent.

Aquest dissabte la banda tarragonina torna a actuar a l'equipament municipal, en aquesta ocasió en dos concerts del Petits Camaleons, un a dos quarts de dotze del migdia i l'altre, a dos quarts d'una. El teclista del grup, el santcugatenc Joan Pau Chaves, ha explicat a Cugat.cat que amb els nens no es pot fingir dalt de l'escenari.

Joan Pau Chaves

Amb els nens has de ser sincer i cantar unes melodies que connectin i que els donin felicitat.


Els de Constantí havien de tocar a l'edició del Petits Camaleons de 2013, però una indisposició del cantant, Lluís Gavaldà, va obligar a cancel·lar l'actuació.

30 anys de música
Els Pets van néixer el 1985 a Constantí i estan formats per Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres. Des de llavors, han publicat una dotzena de discos i han fet cèlebre temes com 'Bon dia', 'Mala cara' i 'Agost', entre moltes d'altres. El santcugatenc Joan Pau Chaves acompanya el grup en els teclats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.