Sant Cugat, onzena ciutat de Catalunya que acull més rodatges durant el 2015


  • Comparteix:

Un rodatge fet a Sant Cugat

Un rodatge fet a Sant Cugat

Sant Cugat és l'onzena ciutat catalana que ha acollit més rodatges durant el 2015, amb un total de 24, un dels quals es va fer a Valldoreix. La xifra suposa una davallada del 42,5% respecte el 2014, quan es van fer 40 rodatges a la ciutat. Sant Cugat és el tercer municipi de la comarca preferit per gravar anuncis, pel·lícules i curtmetratges, només per darrere de Terrassa i Sabadell.

Tot i la davallada patida a Sant Cugat, les xifres del 2015 són un 27,7% superiors a les registrades el 2013, quan es van fer 18 gravacions.

Les dades facilitades pel departament de Cultura de la Generalitat i recollides per la Catalunya Film Comission mostren com Catalunya ha augmentat un 9% els rodatges durant l'últim any, amb Barcelona al capdavant de les gravacions amb 3.311 produccions, de les 4.166 totals fetes al país.

La majoria dels rodatges a Catalunya estan relacionats amb la fotografia i, sobretot, amb la publicitat i els espots publicitaris, seguit dels curtmetratges i les sèries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.