El DSV-Voleibol Sant Cugat puja a Superlliga


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat guanya (3-0) el CV Torrelavega i ja és nou equip de Superlliga. Les de Rafa Ruiz no han donat cap opció a les càntabres i han aconseguit l'ascens a la màxima categoria del voleibol estatal.

El pavelló de Valldoreix a Sant Cugat ha saltat d'alegria després de l'últim punt que donava l'ascens al Voleibol Sant Cugat a la Superlliga. Després de desaprofitar dues oportunitats, a la tercera les vermell-i-negres han passat per sobre del CV Torrelavega per aconseguir pujar de categoria. Les santcugatenques havien de guanyar per 3 a 0 o 3 a 1 per assolir l'objectiu i en cas de guanyar 3 a 2 o perdre 2 a 3 esperar el resultat de diumenge entre els altres dos aspirants. Amb la superioritat local no ha calgut allargar l'agonia i les noies de Rafa Ruiz han celebrat ja sobre la pista que són nou equip de Superlliga.

El primer set ha començat igualat, sempre amb avantatges mínims de les locals fins arribar a l'empat a 13. A partir d'aleshores ha arribat un parcial de 7 a 1 que ha donat l'empenta necessària al DSV-Volei Sant Cugat per endur-se el primer període per 25 a 19. El segon ha estat similar a l'inici, però aquest cop el CV Torrelavega sí que s'ha avançat un parell de cops. La reacció vermell-i-negra ha estat abans que en el primer set i després del 6 a 6 les noies de Rafa Ruiz han obert una escletxa inabastable per acabar 25 a 17 i fer el 2 a 0. Les santcugatenques es trobaven a un set d'aconseguir l'ascens i en el tercer ha arribat el moment més crític amb el 10 a11 de les visitants. Però el DSV-Volei Sant Cugat estava molt endollat i amb un parcial de 7 a 0 ha tornat a fer un pas endavant per tancar el partit amb el 3 a 0 i assolir l'objectiu del curs.

El tècnic vermell-i-negre, Rafa Ruiz, destaca que ha estat molt difícil arribar fins aquí.

Rafa Ruiz

Les coses costen molt i al final ho hem aconseguit l'últim dia.


El DSV-Volei Sant Cugat tanca la fase d'ascens amb quatre victòries i dues derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.