L'Ateneu celebra avui 60 anys amb una festa oberta a tothom


  • Comparteix:

Fragment del cartell promocional de l'aniversari / Foto: Ateneu Santcugatenc

Fragment del cartell promocional de l'aniversari / Foto: Ateneu Santcugatenc

L'Ateneu cita aquest dissabte tots els santcugatencs al Casal TorreBlanca per celebrar 60 anys amb una festa i un dinar popular. La jornada començarà a les dotze amb la cantada de la coral JJ de l'Ateneu i l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat, a un quart d'una del migdia.

Seguidament, hi haurà vermut i el concert de la banda local de música pop rock Cugat Grup. El dinar comença a les dues del migdia i inclou amanida, fideuà, vi i aigua.

El director de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, explica que la de dissabte és una cita perquè la gaudeixin tots els santcugatencs.

Toni Ramon

Serà un dia perquè gaudeixin tant socis, usuaris, veïns, amics i ex-treballadors. De fet, ja sé que hi ha un grup d'ex-treballadors que s'estan comunicant per venir.


Després de dinar, s'entregarà el premi del concurs del nou logotip de l'Ateneu i a les quatre de la tarda la festa acabarà amb l'espectacle de música i dansa tradicional 'Sonafolk' a càrrec de La Mar Sonada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.