Les colònies de gats i la seva problemàtica, a l'espai 'Gat i gos' del SAF


  • Comparteix:

Gats que formen part de la colònia / Foto: Cau Amic

Gats que formen part de la colònia / Foto: Cau Amic

Els companys de la protectora d'animals Cau Amic es posen al capdavant de l'espai 'Gat i gos' per parlar dels problemes que afecten a les nostres mascotes. Aquest dilluns, Francesc Codonyés i Rosa Maria Marquès tracten la problemàtica de les colònies de gats a Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Aquest dimarts la fundació Tevican (Teràpia Assistida amb Animals per a Menors Testimonis de Violència Domèstica) celebra un concert solidàri amb l'objectiu de donar suport econòmic al projecte TEVI per a testimonis de violència domèstica del Centre de Salunt Mental Infantil i Juvenil de Cornellà de l'Hospital Sant Joan de Déu, que ofereix intervencions assistides amb animals com un recurs innovador de teràpia complementària. L'hospital veterenari Veterinos col·labora en l'organització de l'acte, que tindrà lloc a les vuit de la tarda a la sala Luz de Gas de Barcelona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.