Les entitats de cultura popular i tradicional fan costat al 'NiTrad' en el programa número 100


  • Comparteix:

El 'NiTrad' ha celebrat 100 programes en antena a Cugat.cat aquest dilluns amb un especial al Celler Modernista que ha reunit més de 60 assistents, entre els quals hi havia membres d'entitats com Diables, Bastoners i Castellers. L'afluència ha estat una sorpresa per als mateixos presentadors ja que ha arribat en forma de cercavila quan el programa estava en els primers minuts.

ESCOLTA-HO

L'espai radiofònic de cultura popular i tradicional de Sant Cugat va néixer fa dues temporades amb la voluntat de ser un punt de trobada entre les entitats. El codirector del 'NiTrad', Nacho Ferrer, ha celebrat el centenari i haver assolit els objectius.

Nacho Ferrer

El 'NiTrad' ha estat poder portar la cultura popular a la ràdio, sense manies ni embuts. Hem aconseguit crear un punt de trobada. Està fet des de les entitats i per a les entitats.


L'emissió de l'espai ha transcorregut en un ambient festiu, amb la participació dels col·laboradors del programa al llarg dels últims anys i amb la presència, fins i tot, de la bèstia dels Diables, el Boc de Can Vernet. El sotsdirector de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ha valorat la tasca de l'equip del 'NiTrad'.

Joan Miquel Fernández

És important des de l'emissora local donar suport a iniciatives com el 'NiTrad', que representa la cultura tradicional i popular.


El 'NiTrad' va començar a emetre's el 2014 i és hereu del programa sobre el món casteller 'Tanquem pinya', tot i que ofereix un punt de vista més ampli.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.