La botiga Campmany tancarà a finals d'any després de quasi 70 anys d'activitat


  • Comparteix:

Exterior de la botiga

Exterior de la botiga

La botiga Campmany del carrer de Valldoreix tancarà a finals d'any després de gairebé 70 anys a la ciutat. La raó del tancament del comerç és la jubilació de la propietària, Rosa Maria Campmany, filla de la fundadora. Actualment, es dedicava a la venda de roba de confecció per a home i dona, tot i que durant la seva història també ha venut perfumeria, roba infantil i retalls.

L'establiment es va fundar el 1948 al número 13 del carrer de Martorell, després va passar al 15 del mateix carrer i va establir-se definitivament al local actual el 1978. Un comerç, per tant, amb molt arrelament a Sant Cugat però al qual, com explica Rosa Maria Campmany, ha arribat el moment de tancar.

Rosa Maria Campmany

Tant els d'aquí com els que han vingut recorden la botiga de tota la vida. Em sap greu tancar-la però els anys passen. Jo dic que ara sóc gran, no vull fer-me vella a la botiga.


L'opció preferida per Campmany és el traspàs per mantenir l'activitat, però no creu que hi hagi persones interessades a continuar amb el negoci al local, que és propietat seva.

Rosa Maria Campmany

Traspassar-la és molt difícil. M'encantaria, perquè és un article que no hi ha a Sant Cugat. És producte per a senyora gran.


La botiga està ara en procés de liquidació d'estoc per tancament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.