La 4a edició del Dia Internacional de la Música arribarà a Sant Cugat el 21 de juny per omplir de ritme la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat celebrarà la 4a edició del Dia Internacional de la Música el dimarts 21 de juny amb la participació de 13 escoles de música i diferents entitats musicals de la ciutat. Orquestres, bandes, grups de cambra, cant coral, combos, música moderna i música tradicional es donaran cita per omplir de ritme el municipi en cinc escenaris ubicats a l'eix de vianants.

El Dia Internacional de la Música és una iniciativa de la Taula d'Arts Escèniques Musicals impulsada pel Consell de Cultura de Sant Cugat amb l'objectiu que la música surti al carrer i doni a conèixer la importància que té a la vida quotidiana.

Com l'any passat, la celebració tindrà lloc a cinc escenaris diferents al centre de Sant Cugat: la plaça de l'Om, el carrer de Santa Maria, el carrer de Valldoreix, la plaça de Lluís Millet i el Casal de TorreBlanca, amb la participació de l'Oficina Musical La Pua, que se suma a l'esdeveniment per segon any.

Un dels centres que hi participen és l'Escola Fusió. La seva directora, Gemma Navarra, ha explicat que la jornada està pensada per 'atrapar' els vianants i endinsar-los en el món musical.

Gemma Navarra

Som gent que amb tota la il·lusió portarà la música als carrers per atrapar els vianants perquè justament la logística està pensada per això, per exprimir el màxim les possibilitats que dóna l'eix central de Sant Cugat.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha emfatitzat sobre la necessitat que la música sigui part de la vida dels ciutadans.

Carmela Fortuny

Estem molt orgullosos perquè la música prendrà el carrer i serà una reivindiació per fer veure que volem que la música ens prengui el cor i la vida sovint.


Escoles participants
Escola Municipal Victòria dels Àngels
Fusió Música i Dansa
Aula de So
CEM Gymel
Escola de Música Tradicional
Òpera de Cambra de Sant Cugat
Cor Aulos
Cor Infantil Sant Cugat
Cor Aglepta
Coral l'Harmonia de Valldoreix
Cor Veus del Gospel
Musica'l Cor
Els Nois de l'Eixida



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.