Dakidaya, cuina japonesa d'autor a l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Ceviche a l'estil japonès / Foto: Facebook Dakidaya

Ceviche a l'estil japonès / Foto: Facebook Dakidaya

'Amb molt de gust' fa un viatge al Japó amb el xef i gerent del Dakidaya, Roger Edo. L'espai gastronòmic acaba d'obrir les portes al carrer de Sabadell amb una carta dedicada a cuina la nipona i mediterrània. Edo ha fet un repàs del menú i les especialitats que s'hi poden trobar com els niguiris d'ànec, el tataki de vieira i el 'ceviche' a l'estil japonès.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.