El magazín conversa amb l'equip de Ciutats Defensores dels Drets Humans


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte impulsat per l'Ajuntament de Sant Boi del Llobregat, la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, l'Institut de Drets Humans de Catalunya i l'Institut Català Internacional per la Pau. Per donar a conèixer la seva causa, un grup de nou activistes visiten una quinzena de municipis de Catalunya, entre els quals està Sant Cugat. El magazín conversa amb la responsable de comunicació de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, Pascale Coissard, i la presidenta l'Asociación de Mujeres de la provincia de Huancabamba (AMHBA), Esperanza Huayama, que va ser una de les víctimes del programa d'esterilitzacions forçoses impulsat pel govern d'Alberto Fujimori, al Perú.

ESCOLTA-HO

Huyamana estarà a Sant Cugat el 4 d'octubre per xerrar amb els joves dels instituts Angeleta Ferrer i Arnau Cadell. També oferirà un col·loqui a la Casa de Cultura, una cita on només es podrà accedir amb invitació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.