José Alcaraz (SantCu): 'Hem de fer un salt endavant que ens doni més confiança'


  • Comparteix:

José Alcaraz, tècnic del SantCu

José Alcaraz, tècnic del SantCu

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, reconeix en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que el seu equip necessita fer un pas definitiu per consolidar-se a Primera Catalana i competir amb més tranquil·litat. El SantCu va caure davant l'Andorra en uns darrers minuts fatídics, resultat que Alcaraz ha definit com a 'massa càstig' pel partit que es va veure.

ESCOLTA-HO


Les frases destacades de l'entrevista

'Ha estat una derrota que ha suposat massa càstig. Considero que hem fet un bon partit en totes les línies.'

'He vist pràcticament tots els equips, i en línies generals crec que l'Andorra és el millor equip. És molt sòlid, domina totes les facetes del joc'.

'Hi ha partits en què hem estat pitjor i hem pogut guanyar un punt, i aquesta setmana que hem competit bé i crec que hem estat millor, no hem aprofitat les ocasions que hem tingut'.

'L'equip està tocat, però el millor que tenim és que dijous ja tenim partit, hem d'anar a Vic. Tenim a prop competir per oblidar aquesta derrota'.

'La idea d'abans de la ratxa de tres partits a casa era apropar-nos a dalt, però la categoria està molt competida, qualsevol rival et pot fer mal'.

'Hi ha vegades que no llegim bé les situacions de partit, i això els hi diem als jugadors: hem de fer un salt endavant que ens dongui més confiança i més tranquil·litat'.

'Estic molt content amb la plantilla. Quan està bé està molt compensada, tenim molts recursos.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.