Activitum i Qgart.cat, guanyadors del 3r Concurs d'Idees Innovadores, al magazín


  • Comparteix:

John Roberto

John Roberto

Els projectes santcugatencs Activitum i Qgart.cat: art marginal, art solidari són dues de les iniciatives que han guanyat el 3r Concurs d'Idees Innovadores que atorga La Xarxa d'Innovació Social del Vallès, un premi dotat amb 2.500 euros i 20 hores d'assessorament personalitzat. La gerent d'Activitum, Cristina Búcar, i l'impulsor de Qgart.cat, John Roberto, conversen amb el magazín per parlar dels objectius que es marquen per millorar els seus respectius projectes.

ESCOLTA-HO

Activitum és una plataforma web que oferta activitats educatives per a centres i docents. Búcar explica que el seu propòsit és aconseguir que els mestres puguin entrar a valorar les propostes que s'anuncien a la pàgina i crear un fons de beques, és a dir, publicar activitats gratuïtes per a centres que ho necessitin. Qgart.cat: art marginal, art solidari és un projecte dedicat a promoure manifestacions artístiques realitzades per artistes marginals. Roberto destaca que amb els diners del premi milloraran el seu web per aconseguir més difusió.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.