El menú nadalenc de Sílvia Soto, a l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Canelons de bolets, confit d'ànec i foie amb falsa beixamel de parmesà / Foto: Blog Cuinetes

Canelons de bolets, confit d'ànec i foie amb falsa beixamel de parmesà / Foto: Blog Cuinetes

Sílvia Soto, autora del blog 'Cuinetes', visita l'espai 'Amb molt de gust' amb propostes per als àpats de Nadal. Crema de gambes amb tres textures, canelons de bolets, confit d'ànec i foie amb falsa beixamel de parmesà i panacotta de torró de xixona amb cruixent de caramel i sèsam garrapinyat és el menú que ha preparat Soto per sorprendre els vostres convidats.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.