La comèdia musical d'animació '¡Canta!' arriba avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Per als més petits, i amb motiu de les vacances de Nadal, aquest dijous arriba als cinemes de la ciutat el film d'animació '¡Canta!', la nova comèdia musical animada de l'estudi Illumination Entertainment. La resta de novetats arribaran a la cartellera de Sant Cugat aquest divendres amb el film inspirat en la saga de la franquícia de videojocs d'Ubisoft 'Assassin's Creed'. Yelmo, a més, proposa el drama fantàstic liderat per Will Smith 'Belleza oculta'.

ESCOLTA-HO

'¡Canta!'
La pel·lícula se situa en un món poblat per animals. Buster Moon és un elegant coala que regenta un teatre que està en hores baixes. Buster és un optimista nat capaç de fer qualsevol cosa per salvar el seu teatre. Per això, decideix organitzar el concurs de cant més important del món. Després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: un ratolí amb una veu suau que enganya tothom, un tímid elefant adolescent amb por escènica, una exhausta i sobrecarregada mare de 25 porquets, un jove goril·la mafiós que intenta trencar amb la seva família i una porc espí punk-rock que intenta desfer-se del seu arrogant xicot i cantar en solitari. Tots cinc arribaran al teatre de Buster convençuts que el concurs és l'oportunitat per canviar radicalment la seva vida.



'Assassin's Creed'
Justin Kurzel, director de 'Macbeth', repeteix el repartiment de protagonistes amb 'Assassin's Creed', protagonitzada per Michael Fassbender i Marion Cotillard. Inspirada en el cèlebre videojoc, la pel·lícula se centra en Callum Lynch, un home que descobreix que és descendent d'una societat secreta d'assassins d'Espanya del segle XV a través de les memòries genètiques dels seus avantpassats.



'Belleza oculta'
Dirigida per David Frankel, la cinta narra la història d'un exitós executiu de publicitat de Nova York interpretat per Will Smith, que, incapaç de fer front a la mort de la seva filla, es retira de la vida pública. Els seus amics idearan un pla dràstic per obligar-lo a afrontar la realitat i fer el dol d'una manera sorprenent i profundament humana. El repartiment el completen Helen Mirren, Kate Winslet, Keira Knightley i Edward Norton.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.