El femení del Junior es proclama campió de Catalunya d'hoquei sala per quarta vegada en cinc anys

El femení del Junior guanya (2-1) davant el CD Terrassa a la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala i s'endú el primer títol de la temporada. Després d'un primer temps igualat, les santcugatenques han dut la iniciativa en el segon i han aconseguit endur-se el triomf amb un gol d'Estefania Piris. Tot i la victòria, el Junior ha anunciat que no participarà al Campionat d'Espanya.

El pavelló del Club Egara s'ha omplert per veure la final entre santcugatenques i egarenques. El primer temps ha estat igualat, amb ocasions per totes dues bandes, i les de Terrassa s'han avançat amb un gol de Clara Pineda en un penal córner. Les santcugatenques no han perdut la cara al partit en cap moment i han fet gala d'un esperit competitiu que potser els havia faltat en altres finals. Marta Grau ha aprofitat un penal córner per igualar el partit abans del descans.

En el segon temps, el Junior ha sortit millor i durant molts minuts ha tancat les egarenques al seu camp. En una contra, Estefania Piris ha aprofitat per marcar el segon gol, que ha estat definitiu i ha donat el quart títol en els darrers cinc anys en aquesta competició al conjunt blau-i-negre. El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca la competitivitat del seu equip.

Joan Vidal

Avui s'han vist detalls de competitivitat i de superació que són els que necessitem perquè també arribin els títols en hoquei herba.

Les santcugatenques no participaran en l'estatal d'hoquei sala per preparar la tornada a la competició d'hoquei herba, on tenen dos reptes importants: lluitar pels títols de la Copa de la Reina i la Divisió d'Honor.