El santcugatenc Àlex Trullas serà el representant local a l'European Open de boccia


  • Comparteix:

El santcugatenc Àlex Trullas serà el representant local a l'European Open de boccia

El santcugatenc Àlex Trullas serà el representant local a l'European Open de boccia

El santcugatenc Àlex Trullas serà el representant local a l'European Regional Open de Boccia de Sant Cugat, que es disputarà a la ciutat del 9 al 16 d'abril. Després d'una primera concentració al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat amb la resta d'integrants de la selecció espanyola, Trullas ultimarà la preparació amb la celebració d'una nova jornada de la Lliga Catalana amb el seu club, el Boccia Team. Trullas competirà a la categoria BC4.

Sant Cugat serà l'epicentre continental del boccia, una cita especial per a l'esport adaptat i, en especial, per a l'únic santcugatenc que hi participa. Amb experiència en altres cites internacionals amb la selecció espanyola, Trullas va assabentar-se de la seva convocatòria a última hora però celebra tornar a formar part de l'equip estatal. És una fita a la qual se li afegeix el fet de competir a casa, un orgull per a Trullas tot i reconèixer pressió.

Alex Trullas

Sóc l'únic jugador de boccia de Sant Cugat, i això sempre t'anima però et fa tenir els peus a terra.


La selecció, formada per 14 jugadors i auxiliars, té alguna opció de medalla, un objectiu que Trullas veu lluny tot i no renunciar a res. Després de la jornada de Lliga Catalana d'aquí a dues setmanes, el santcugatenc preveu que s'iniciï la convocatòria final al CAR de Sant Cugat per fer la darrera posada a punt abans del tret de sortida del campionat. El jugador espera fer un bon paper per, sobretot, mantenir la seva posició a la selecció.

Alex Trullas

De moment, intentar fer-ho el millor possible, sobretot perquè el seleccionador continuï confiant en mi.


13 seleccions formaran el cartell de l'European Regional Open de Boccia, entre les quals destaca la presència del quart classificat en el rànquing mundial, el Regne Unit. A l'equip britànic hi haurà David Smith, or als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro en la categoria BC1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.