La cuina casolana del Foodies, a l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Salmó del Foodies/ Foto: Facebook Foodies

Salmó del Foodies/ Foto: Facebook Foodies

L'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' vol conèixer què es cou a la cuina del Foodies amb el seu gerent, Julen Blanco. El restaurant valldoreixenc destaca per oferir una carta amb plats casolans que varien cada mes. Blanco ha parlat de les propostes que més triomfen com les croquetes de pollastre a l'ast, l'amanida chicken thai i el tataki de salmó.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.