SantCugatCreix rep el guardó a l'Educació, Esport i Lleure a la primera edició dels Guardons de l'Esport


  • Comparteix:

L'associació SantCugatCreix ha estat guardonada a la categoria d'Educació, Esport i Lleure en la primera edició dels Guardons de l'Esport, organitzats per la Fundació Catalana per a l'Esport. El president de l'entitat, Albert Salarich, i el vicepresident, Miquel Martínez, han estat els encarregats de recollir el guardó. 21 propostes d'un total de 140 han estat reconegudes en sis categories diferents.

La categoria a la qual optava SantCugatCreix valorava el projecte que, amb la pràctica esportiva i l'activitat física, busqués la formació integral de les persones, sobretot dels infants. A més de l'associació santcugatenca, han estat guardonats per aquest motiu el Consell Esportiu del Baix Llobregat, pel seu projecte Juga Verd Play, i el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, per la seva proposta AFIS Pediàtric.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, ha agraït el reconeixement

Albert Salarich

SantCugatCreix tot just ha complert tres anys. El fet que ens reconeguin la feina és molt satisfactori i ens esperona a continuar.


Més enllà d'aquesta categoria, els guardons s'han atorgat en cinc apartats més: Difusió dels Valors de l'Esport, Foment i Difusió dels Hàbits Esportius, Esport Català al Món, Patrocini i Mecenatge i Igualtat d'Oportunitats, Integració Social i Cohesió Social. La Fundació Catalana per a l'Esport, fundada el 2002, la presideix l'exdirector del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat Carles Combarros, que ha estat l'encarregat d'encetar la gala.

La cita ha estat presentada pel periodista Josep Puigbó. També hi han assistit el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig. La música i el ball del grup Atrezzo ha posat el punt final a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.