La Setmana Cultural de Mira-sol arrenca avui amb més d'una vintena d'activitats programades


  • Comparteix:

Detall del Cartell de la proposta / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Detall del Cartell de la proposta / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Coordinadora Sociocultural de Mira-sol presenta aquest dilluns una nova Setmana Cultural del districte amb més d'una vintena d'activitats programades fins diumenge d'oci, gastronomia, música, teatre, cinema, i dansa. A més de la presentació de la iniciativa, a partir de dos quarts de vuit del vespre, aquest dilluns hi ha un taller de massatges per a nadons a les onze del matí i jazz en directe acompanyat de cava a les vuit del vespre. Totes les activitats tenen lloc al Casal de Mira-sol.

Les activitats tenen tres objectius: informatiu, en forma de xerrades; de lleure, amb projeccions de cinema i espectacles al carrer; i participatiu, on els veïns col·laboraran en tasques com la restauració del banc del Temps de Mira-Sol o en formació per a entitats. Totes les iniciatives estan pensades perquè puguin agradar a un públic de diferents edats i gustos i, d'aquesta manera, fer una crida al veïnat del districte perquè hi formi part.

L'objectiu de l'organització, és promoure la participació del barri, que segons la membre Blanca de la Torre no acaba d'arrencar a Mira-sol, i donar a conèixer el treball de la coordinadora d'una manera més concentrada.

Blanca de la Torre

Amb la Setmana Cultural volem que el barri de Mira-sol franquegi la barrera associativa que, de moment, no té i que el Casal sigui el lloc de referència.


De la Torre ha afegit que l'organització ha hagut d'endarrerir les dates de la celebració de la Setmana Cultural per no coincidir amb els dels esdeveniments polítics que ha viscut el país al voltant de l'1-O.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.